Ανταλλαγή σπιτιών

Στο χώρο αυτό συναντιούνται όσοι ενδιαφέρονται για την ανταλλαγή σπιτιών για διακοπές και ανταλλάσσουν ιδέες, εμπειρίες, σχόλια και συμβουλές για τον αγαπημένο τους τρόπο διακοπών!

23 Σεπτεμβρίου 2006

Τα νέα της Intervac

Ελπίζουμε να περάσατε ένα όμορφο καλοκαίρι και η Intervac να συνέβαλε σε αυτό, με τον μοναδικό τρόπο διακοπών που παρέχει στα μέλη της.

Ποια είναι τα νέα μας;
- Φέτος, η ετήσια γενική συνέλευση της Intervac International (όπου συμμετέχουν οι οργανωτές της Intervac από κάθε χώρα) πραγματοποιήθηκε στις 28-30 Απριλίου, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Ρόδο. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και μάλιστα το γεγονός καλύφθηκε και από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης!

- Όσον αφορά το κόστος της συνδρομής, παραμένει ίδιο με πέρυσι, δηλαδή, η συνδρομή για ένα χρόνο (και απεριόριστο αριθμό ανταλλαγών) είναι 50 μόνο Ευρώ! (€70 με αποστολή καταλόγου). Η καταβολή του ποσού γίνεται πλέον με δύο τρόπους: (1) κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Ιντερβακ Ελλάς στην Εμπορική Τράπεζα ή Τράπεζα Πειραιώς (2) άμεση πληρωμή μέσω Internet με απλή διαδικασία μέσω της υπηρεσίας «winbank easypay» της Τράπεζας Πειραιώς, κάνοντας τα παρακάτω: α) Μεταβείτε στη διεύθυνση https://www.easypay.gr/intervachellas.pay και επιλέξτε «Συνέχεια» αν δεν είσαστε εγγεγραμμένος χρήστης της υπηρεσίας. β) Στη σελίδα μας συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία και το ποσό. γ) Επιλέξτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα (οποιαδήποτε Visa ή MasterCard) ή με τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. δ) Ακολουθήστε τη σχετική διαδικασία και ολοκληρώστε την πληρωμή σας σε δύο βήματα.
Προσοχή! Μην ξεχνάτε κατά την κατάθεση να γράφετε στην Αιτιολογία το όνομά σας!

Σας θυμίζουμε κλείνοντας, ότι όσοι από εσάς ή τους φίλους σας ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τον μοναδικό τρόπο διακοπών της Intervac, θα πρέπει να συμπληρώσουν την έντυπη ή ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στις ιστοσελίδες http://users.hol.gr/~stamar/ ή www.intervac.org ... Ή πιο απλά να μας τηλεφωνήσουν!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 28.10.2007