Ανταλλαγή σπιτιών

Στο χώρο αυτό συναντιούνται όσοι ενδιαφέρονται για την ανταλλαγή σπιτιών για διακοπές και ανταλλάσσουν ιδέες, εμπειρίες, σχόλια και συμβουλές για τον αγαπημένο τους τρόπο διακοπών!

23 Αυγούστου 2007

Νέος ιστοτόπος (website) για την ανταλλαγή σπιτιών για διακοπές!

Από την Παρασκευή 24.8.2007 ένας νέος ιστοτόπος (website) είναι στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται για ανταλλαγές σπιτιών για διακοπές: Η Intervac ανασχεδίασε τον ιστοτόπο της ώστε εκτός των άλλων να περιλαμβάνονται πλέον και: δυνατότητα προσθήκης περισσότερων φωτογραφιών και μεγαλύτερων κειμένων, προσθήκης "αγαπημένων" για ευκολότερες αναζητήσεις, περισσότερες δυνατότητες αναζήτησης, χάρτης για ευκολότερο εντοπισμό των σπιτιών που ανταλλάσσονται και όλα αυτά με ένα φιλικότερο για τους χρήστες περιβάλλον που διευκολύνει την πλοήγηση στον ιστοτόπο.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστοτόπο εδώ (ή να δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω, για μια πρώτη ιδέα). Σημειώστε ότι ο ιστοτόπος διατίθεται σε διάφορες γλώσσες, τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε κάνοντας κλικ στην αντίστοιχη σημαία. Ο ιστοτόπος θα διατίθεται σύντομα και στα ελληνικά.