Ανταλλαγή σπιτιών

Στο χώρο αυτό συναντιούνται όσοι ενδιαφέρονται για την ανταλλαγή σπιτιών για διακοπές και ανταλλάσσουν ιδέες, εμπειρίες, σχόλια και συμβουλές για τον αγαπημένο τους τρόπο διακοπών!

02 Απριλίου 2007

Ποιά ήταν η καλύτερη εμπειρία σας ανταλλαγής σπιτιών;

Γράψτε εδώ δυό λόγια για την καλύτερη εμπειρία ανταλλαγής σπιτιών που είχατε ως τώρα. Μπορείτε να το κάνετε 'πατώντας' στην λέξη comments στο τέλος αυτού του μηνύματος. Ελάτε να μάθουμε ο ένας από τον άλλο!

4 Comments:

At 6:24 μ.μ., Blogger Stathis and/or Maria said...

Στα σίγουρα η καλύτερη εμπειρία μας ως τώρα ήταν η Ισλανδία. Η χώρα είναι εντυπωσιακή, με πολλά σπάνια αξιοθέατα (ηφαίστεια, παγετώνες, καταρράκτες κλπ) και οι Ισλανδοί με τους οποίους ανταλλάξαμε ήταν ιδιαίτερα φιλικοί. Πολύ καλή ήταν η ιδέα μας να ανταλλάξουμε και αυτοκίνητα: έτσι είχαμε στη διάθεσή μας ένα τζίπ με το οποίο γυρίσαμε το νησί (έκτασης όσο η Ελλάδα). Και βέβαια και οι Ισλανδοί έκαναν στην Ελλάδα εντελώς πρωτότυπα για αυτούς πράγματα: π.χ. μπάνιο στη θάλσσσα (αυτό στην Ισλανδία δεν μπορεί κανείς να το κάνει ούτε την πιό ζεστή καλοκαιρινή μέρα!!). Ολόθερμα συνιστούμε αυτή την ανταλλαγή - και μπορεί να πάει κανείς αρκετά φτηνά με συνδυασμό των εταιριών easyJet και Iceland Express (αν κάνει έγκαιρα αγορά των εισιτηρίων).

 
At 8:07 μ.μ., Blogger Κώστας Χαραλάς said...

από τις μέχρι τώρα δύο ανταλλαγές που έχουμε κάνει (βιέννη και Παρίσι) ασφαλώς η πόλη του φωτός και της σκιάς (τόσοι πολλοί αφρικανοί!!!) είναι αναμφίβολα μια εμπειρία συγκλονιστική. Η μια εβδομάδα που περάσαμε εκεί με πολλά χιλιόμετρα ποδαρόδρομου στα κοντέρ μας ήταν απλώς προθέρμανση. Από την πρώτη κιόλας στιγμή συνειδητοποιείς ότι το Παρίσι ήταν είναι και ...(ασ μην λεώ μεγάλα λόγια) ...το επίκεντρο του ευρωπαικού πολιτισμού και της πολιτικής συνείδησης του βαπτισμένου από την Αναγέννηση Ευρωπαίου.)
θα επανέλθω...
Κώστας Χ.

 
At 9:59 π.μ., Blogger maxforeigner said...

Χαιρετώ τους φίλους του blog. Και ζητώ τη βοήθεια τους. Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει ανταλλαγή,
παρόλο που έχω αγοράσει 1 εβδομάδα χρονοχρέωσης εδώ και 8 χρόνια..., διότι, είτε στα μέρη που ζητούσα δεν υπήρχε ελεύθερο σπίτι στο διάστημα που ήθελα, είτε δε υπήρχε ξενοδοχειακή μονάδα αντίστοιχη. Συγκεκριμένα έχω χρονομερίδιο στο Νostos Village στη Σκιάθο, σε Studio, μια εβδομάδα, που αρχίζει από το τελευταίο Σάββατο κάθε Ιουνίου. Φέτος άρχιζε στις 30 Ιουνίου, και το χρησιμοποίησε ο γιος μου. Θα ήθελα πληροφορίες για να μπορέσω τον Ιούνιο του 2008 να κάνω ανταλλαγή. Ενδιαφέρομαι για μέσα στην Ελλάδα, στο εξωτερικό προτιμούμε ταξίδια με γκρουπ.

 
At 12:59 μ.μ., Blogger Stathis and/or Maria said...

Αγαπητέ Mike,
σε απάντηση του μηνύματος που άφησες στο blog 'Antallagi', ίσως είναι σκόπιμο να διευκρινίσουμε ότι δεν αφορά time sharing αλλά ανταλλαγή σπιτιών, που είναι κάτι διαφορετικό. Μπορείς να διάβάσεις περισσότερα στο site www.intervac.org ή στο http://users.hol.gr/~stamar/intervac.html

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home