Ανταλλαγή σπιτιών

Στο χώρο αυτό συναντιούνται όσοι ενδιαφέρονται για την ανταλλαγή σπιτιών για διακοπές και ανταλλάσσουν ιδέες, εμπειρίες, σχόλια και συμβουλές για τον αγαπημένο τους τρόπο διακοπών!

29 Ιουλίου 2007

Η ετήσια συνάντηση των οργανωτών της Intervac

Όπως κάθε χρόνο, οι οργανωτές της Intervac στις διάφορες χώρες, συναντήθηκαν φέτος προκειμένου να συζητήσουν τρόπους για να βελτιώσουν τις δυνατότητες που παρέχονται στα μέλη και να τα διευκολύνουν στις ανταλλαγές τους.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν φέτος είναι το ολοκαίνουριο, πιό μοντέρνο και με πολύ περισσότερες δυνατότητες website (ιστοσελίδες), που πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο.

Ένα άλλο θέμα ήταν το μέλλον των τυπωμένων καταλόγων, καθώς όλο και λιγότερα μέλη πλέον ενδιαφέρονται γι'αυτούς.

Για αυτά και άλλα θέματα θα ενημερωθούν οι αναγνώστες του blog 'Ανταλλαγή σπιτιών' σύντομα.Η συνάντηση έγινε τον Ιούλιο στην πόλη Åhus της Σουηδίας, με θερμοκρασίες ελληνικού φθινόπωρου και αρκετή βροχή και οι Έλληνες συμμετέχοντες τη συνδύασαν με ανταλλαγή σπιτιών στην περιοχή - γεγονός που εντυπωσίασε αρκετά τους δημοσιογράφους της τοπικής εφημερίδας ώστε να το δημοσιεύσουν σε σχετικό άρθρο! (Όσοι μπορείτε να κατανοήσετε σουηδικά θα βρείτε το σχετικό άρθρο πιέζοντας εδώ).