Ανταλλαγή σπιτιών

Στο χώρο αυτό συναντιούνται όσοι ενδιαφέρονται για την ανταλλαγή σπιτιών για διακοπές και ανταλλάσσουν ιδέες, εμπειρίες, σχόλια και συμβουλές για τον αγαπημένο τους τρόπο διακοπών!

11 Μαΐου 2009

Άρθρο και σε Κυπριακή Εφημερίδα...

Σε άρθρο με τίτλο "Φθηνές διακοπές με... ανταλλαγές σπιτιών" της Μαρίας Ψαρά, στον "Φιλελεύθερο" της κυριακής 10.5.2009, δημοσιεύτηκε και το εξής:

Από τους αξιόπιστους και παλαιότερους οργανισμούς ανταλλαγής είναι η Intervac(www.intervac.com), που δραστηριοποιείται με εξοχικά σε όλον τον κόσμο. «Μπορεί να μην είναι πολλοί, αλλά τώρα είναι η εποχή που ο κόσμος αρχίζει και «ψάχνεται». Έχουμε μέλη που από τη στιγμή που το δοκιμάζουν μία φορά, το ξανακάνουν γιατί τους αρέσει ως εμπειρία. Αυτή τη στιγμή, τα ενεργά μέλη είναι γύρω στα 50, αλλά ενδιαφερόμενες είναι πάνω από 150 οικογένειες», εξηγεί η υπεύθυνη της Intervac στην Ελλάδα Μαρία Καράκιζα, που και η ίδια έχει κάνει πολλές ανταλλαγές και ταξίδια. «Αυτό που αρέσει πιστεύω στους περισσότερους, είναι ότι δεν πας στον προορισμό που έχεις επιλέξει ως τουρίστας. Μένεις σε σπίτι ντόπιου, αγοράζεις ψωμί από το φούρνο του, χρησιμοποιείς τις συγκοινωνίες ή το αυτοκίνητό του, “οσμίζεσαι” τη ζωή του», τονίζει.